Nå les eg…

For tiden handler jo strengt tatt bare om når man skal spise. Hva skulle den ellers handle om? Familie- og vennetreff? Turer i skog og mark, etterfulgt av kosekveld i sofaen foran TV-en? Jeg gjør jo ikke noen av delene, jeg sitter bare her – innelåst i min egen leilighet – sammen med fuglen og Internett. Og i dag har jeg, enda en gang, fått nok av nettopp Internett.

Det er imidlertid ikke Internetts feil, men alle disse andre menneskene Internettet de siste årene har valgt å slippe inn. Menneskene som forstyrrer arbeidet og livet mitt med sine dumme kommentarer og bilder. De forstyrrer meg så mye at jeg knapt rekker å legge ut kommentarene og bildene jeg selv ønsker, det blir nesten ikke plass til mine kommentarer og bilder i det hele tatt, og jeg blir riv ruskende gal av å måtte sitte og se på at de ødelegger Internettet på denne måten, mens jeg samtidig vet at jeg ikke kan gjøre noe med det.
(s. 21-22).

I går kom Evig søndag av Linnea Myhre i posten. Eg liker å lese denne boka.

2 comments

    • Det er ei veldig interessant bok, Ingrid. Linnea, forfattaren, er ein av dei store norske bloggarane, som har drive bloggen “Alt du vet er feil” (http://www.linniiie.com/) i fleire år, og som nå har gitt ut ein roman i dagboksformat. Eg synest det er eit veldig spennande prosjekt.

Legg igjen ein kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s