Bokhyllelesing 3: Europeisk klassikar

Eg har omsider klart å bestemme meg for kva for ei europeisk bok eg skal lese i tredje etappe av bokhyllelesinga og har funne fram Intet nytt fra vestfronten av Erich Maria Remarque. Mi bokhyllebok er ei utgåve frå Bokklubbene, der boka var månadens bok i oktober 1982. Eg veit ikkje heilt kor eg har fått boka frå, men eg antar det er eit brukt- eller loppemarknadkjøp. Eg veit i alle fall at eg ikkje var medlem av Bokklubbene i 1982.

Og denne gongen har eg faktisk planer om å rekke å blogge om boka i løpet av veka. Kanskje eg skal få somla meg til å blogge om Afrika-boka og, snart?

Har du ein europeisk klassikar i bokhylla som du skal lese denne veka? I så fall er det bare å slenge deg med i utfordringa. Viss du lurer på kven andre som skal lese bokhyllebøker denne veka, kan du ta ein kikk her.

 

15 comments

 1. Æææææ, er det denne uka? Virker som det var i går vi leste Afrikaboka, jo. Jeg har ikke sjangs. Men Madam Bovary skal leses, og lenke kommer når jeg er ferdig (må bare begynne først).

  • Eg hadde litt den kjensla eg og, i og med at eg er bakpå med Afrika framleis. Men ja, det er nå det står i kalenderen.

   Men poenget er jo å lese bøker frå bokhylla, så om det blir litt forseinkingar går det heilt fint.

 2. Mi bokhyllebok ligger framleis ulest, så eg leser og blogger neste veke. Eg gidder ikkje å dra anna enn Kindle’n med meg til Oslo i dag;-)

 3. Hei Bjørg, jeg har lest og blogget om en europeisk klassiker, nemlig “Tilværelsens uutholdelige letthet”. Den var lettlest, men den var litt tung også. Jeg skjønte den ikke helt, så ærlig må jeg være, men jeg er glad jeg leste den, siden den har stått ulest i bokhylla i 12 år 🙂

 4. Jeg er sein denne gangen også, men er i det minste i gang med Oscar Wilde. Satser på innlegg til uka. Synes fortsatt dette leseprosjektet er helt topp, koser meg med at det minker i hyllene, og gleder meg veldig til å se hvilke bokkategorier du klekker ut for neste år!
  Riktig god helg, Bjørg!

  • Flott at du framleis er med! Eg har dessverre hatt litt problem med å følgje opp i vår, så Hedda har overtatt stafettpinnen for ein periode. Men kjekt at du les frå bokhylla.

 5. Hei Bjørg, hva leser du om dagen? Det er en stund siden siste oppdatering og jeg savner å lese innlegg fra deg. Håper du har en god sommer!

 6. Hey just wanted to give you a quick heads up.

  The text in your post seem to be cut off the screen in Internet
  explorer. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with internet
  browser compatibility but I thought I’d post to let you know.
  The design and style look great though! Hope you
  get the problem fixed soon. Cheers

Legg igjen ein kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s